Beton Amprentat

Beton Amprentat oriunde in Romania

Solutii profesionale de beton amprentat durabil la preturi accesibile!

beton amprentat
BETON AMPRENTAT – oriunde in RomaniaCu o experienta de peste 12 ani in domeniul pavajelor din beton amprentat, atat in Romania cat si pe teritoriul Europei, compania BETON AMPRENTAT MAR noastra va pune la dispozitie o echipa profesionista capabila sa execute cele mai pretentioase lucrari de beton amprentat, adaptate nevoilor fiecarui client. Venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii de calitate, durabile, pentru ca rezultatul final sa fie conform asteptarilor dumneavoastra.Pavajele din beton amprentat reprezinta o tehnologie utilizata cu succes la amenajarea strazilor, trotuarelor, zonelor rezidentiale, centrelor comerciale, parcurilor de distractie, teraselor, parcarilor, aleilor pietonale si alte utilizari. Asta este un sistem de pavare ce se realizeaza prin imprimarea unui strat crud de beton special cu ajutorul unor matrite care imita aspectul pietrei naturale, a caramizii, a gresiei etc.

Exista situatii in care un pavajul din beton amprentat este supus unui trafic intens, cum ar fi rampe de acces la garaje, parcari auto si alte spatii, iar acesta rezista cu succes pe perioade indelungate.

Designul si culoarea raman neschimbate in decursul anilor deoarece sunt unul si acelasi cu betonul si nu sunt suprapuse.

 

CE ESTE BETONUL AMPRENTAT?

Betonul amprentat este un sistem de pavare ce se realizeaza prin imprimarea unui strat crud de beton special (beton ce contine fibre elastice pentru protectia betonului la aparitia fisurilor majore si aditivi pentru marirea rezistentei la ciclurile inghet-dezghet) cu ajutorul unor matrite care imita aspectul pietrei naturale, a caramizii, a gresiei, granit etc.

Durata medie de viata a pavajelor din beton amprentat este de peste 25 de ani, ofera protectie impotriva apei si este rezistent la intemperii.

Pavajele din beton amprentat sunt foarte apreciate deoarece pune in evidenta frumusetea naturala a locatiei in care se aplica, da un aspect rustic dar in acelasi timp modern si rafinat suprafetelor, fara restrictii de culoare, ceea ce este un avantaj major in comparatie cu clasicul pavaj din dale. Pavajul din beton amprentat este robust, durabil in timp, iarna nu aluneca si ceea ce e cel mai important, se poate reinnoi aspectul de cate ori se doreste prin aplicarea de lac pe suprafata lucrarii şi inclusiv prin schimbarea culorii pavajului la nevoie.

AVANTAJE BETON AMPRENTAT

 • posibilitatea de a alege din multitudinea de texturi si culori;
  potrivite oricarui tip de design, fara a se modifica tonalitati sau culori;beton amprentat
 • posibilitatea de utilizare atat la interior cat si la exterior, cu numeroase accesorii arhitecturale pentru finisaje;
 • spre deosebire de pietris, asfalt sau pavaj, nu se scufunda si nu se deformeaza;
 • poate fi curatat cu usurinta de pete (ulei, petrol etc);
 • perioada de executie scurta;
 • nu creste iarba printre piese;
 • nu se mai misca si prin urmare nu se mai rup piesele;
 • se aplica indiferent de forma, inclinatii sau marimea terenului;
 • se aplica pe orice fel de suprafete: pamant, beton, asfalt etc;
 • se executa atat in palan orizontal cat si vertical;
 • pret foarte competitiv.

Partenerii nostri

Indian Food British Columbia Postal codes Best hospitals in Houston Current time in Japan Local time in India ZIP Codes Ohio apartamente noi Iasi Contact eMag Melbourne Postal Code Vremea Brasov Horoscop azi Balanta Telefon ING Bank Contact Emag Romania Beton amprentat Nehoiu Digi Deranjamente Beton amprentat Buzau Beton amprentat Brasov Beton amprentat Pitesti Beton amprentat Cluj Beton amprentat Bacau Beton amprentat Ploiesti Beton amprentat Sibiu Deranjamente CEZ Cod postal Arad Vremea 7 zile Cluj contact Digi Telefon contact EON | Restaurant Food nutrition facts traduceri autorizate Iasi
SUNA ACUM (APASA AICI)