DESPRE NOI

DESPRE NOI BETON AMPRENTAT GEO

beton amprentat BETON AMPRENTAT MAR este o companie cu capital integral romanesc fondata in 2005. Dispunand de personal cu o inalta calificare si o vasta experienta in industria pavajelor din beton amprentat dar si selectionand produsele pe care le aplicam, asiguram realizarea unor proiecte unice, personalizate nevoilor clientilor nostri, de un inalt nivel calitativ, atat din punct de vedere al dezvoltarii lucrarilor cat si al calitatii materialelor utilizate.

Pavajele din beton amprentat reprezinta o solutie economic, astfel tariful pavajelor din beton amprentat fiind extrem de accesibile competitiv in comparatie cu pretul in pavarile cu lemn, granit, pavele, piatra naturala, sau alte modalitati. Pavajul din beton amprentat reuseste sa imite cu succes orice alt tip de pavaj existent la ora actuala pe piata, fiind extrem de rezistent la UV si la schimbarile bruste de temperatura, impermeabil, se poate aplica si pe planuri verticale si are imense calitati decorative.

Pavajele din beton amprentat pot fi folosite in pavarea drumurilor de acces, curti interioare si exterioare, poteci, terase, benzinarii, trotuare, zone pietonale, centre comerciale, hoteluri, campinguri şi parcuri de distracţii fatade sau garduri si crede-ti-ne ca nu aici se opreste aria lui de aplicabilitate; betonul amprentat se poate aplica pe orice tip de suprafata!

Are diferite denumiri, de la: beton imprimat, beton stampat, pavaj amprentat, beton stampilat pana la beton decorativ sau beton ornamental insa toate sunt unul si acelsai lucru, un pavaj modern: beton amprentat.

incalzire electrica in pardoseala Béton Imprimé Paris inchiriere avion privat accesorii smart home ingrijiri medicale paliative Bucuresti convectoare eletrice cabinet stomatologic pantelimon consultatie oftalomologie sector 3 panouri radiante incalzire in pardoseala béton imprimé Perpignan Epilare cu ceara Iasi web design in Dubai transport persoane germania romania beton amprentat
caviar bucuresti caviar dubai traduceri autorizate Iasi
SUNA ACUM (APASA AICI)